Showstoppers

Op 29 en 30 december 2018 brengt Theaterschool Teylingen vier maal de stijlvolle voorstelling 'Showstoppers' in Theater 't Onderdak in Sassenheim, overgoten met prachtige kostuums en decors. De titel verwijst naar de vele hoogtepunten die Broadway ons gegeven heeft.

 

De waanzinnig grote cast van zestig personen zal het publiek op eigenzinnige manier weten te verrassen met nummer 1-hits van grote artiesten als Dolly Parton, Gloria Gaynor, Whitney Houston, Jason Donovan, Lee Towers en Renee Froger, die dit succes 'geleend' hebben uit mooie, sterke theaterstukken. Ook zult u kennis maken met bijbelse figuren, een naargeestige familie, een schaakwedstrijd op leven en dood, een circusspektakel en de liefde tussen een meisje en een afschuwelijk beest. 

 

Kortom, een aanrader om in deze sfeervolle periode tussen kerst en oud en nieuw samen met familie en vrienden naar toe te gaan, en met ons te toasten op 'het oude dat wijkt en het nieuwe dat wacht'...

 

Kaarten à 15 euro (inclusief een glaasje bubbels, alcoholisch/non alcoholisch).

 

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@theaterschoolteylingen.nl, waarin datum, tijd en het aantal gewenste kaarten staat vermeld. U ontvangt daarna z.s.m. een reserveringsbevestiging waarin staat hoe u de reservering (door betaling) definitief kunt maken.