Shows

My Fair Lady

Een korte compilatie. Gebaseerd op de film 'My Fair Lady' uit 1964. Een onweerstaanbaar, tijdloos verhaal over de elitaire professor Higgins en het pittige bloemenmeisje, Eliza Doolittle.

Meer info
Koop nu kaarten!

Quasimodo

Een vrije bewerking van 'De Klokkenluider van de Notre Dame' naar het gelijknamige boek van Victor Hugo (1831). Het verhaal snijdt thema's aan als wreedheid en sociale onrechtvaardigheid, acceptatie en het geloof in een liefdevolle vergevende God.

 

Meer info

Showstoppers

Een stijlvolle show, overgoten met prachtige kostuums en decors. De titel verwijst naar de vele hoogtepunten die Broadway ons gegeven heeft.

 

Meer info

De Witte Wieven

"Witte wieven wit, hier breng ik oe het spit!"

Wie durft de Witte Wievenkuil te betreden?

 

Meer info

Dingedong

Een amusante voorstelling vol herkenning en humor door onze jongste jeugd. 

Meer info

Jongen in Gestreepte Pyjama

Dit indrukwekkende verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog over een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de zoon van een hoge militair en een Joodse jongen die in kamp Auschwitz zit.

Meer info

De Bokkenrijders

Vertelt het verhaal van Hugo van den Loonsche Duynen, die met zijn gezin het gevecht aangaat met de engel des oordeels.

Meer info

Oliver!

Gebaseerd op één van de meest bekende klassiekers aller tijden, Oliver Twist van Charles Dickens. Een roman die tot verbeelding spreekt en uitnodigt tot nadenken over sociale wantoestanden.

Meer info

Geloof in je eigen talent

Een voorstelling waarin fragmenten uit zeven bekende musicals zijn 'gevangen'. Speciaal geschreven voor de leerlingen met als doel het beste uit zichzelf te halen.

Meer info