'Allo 'Allo!

'Allo 'Allo! staat bekend als een van de succesvolste Britse komedies aller tijden. René Artois en zijn vrouw Edith bestieren het plaatselijke café in het Franse dorp Nouvion. Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt het rustige leventje op zijn kop gezet.

 

Zijn café wordt altijd druk bezocht door een aantal hooggeplaatste Duitse militairen, maar ook door leden van het Franse verzet. René wringt zich in allerlei bochten om de beide partijen te vriend te houden. Daarnaast loopt hij op zijn tenen om zijn buitenechtelijke affaires met de serveersters voor zijn vrouw verborgen te houden.

 

Het café wordt altijd druk bezocht door een aantal hooggeplaatste Duitse militairen, maar ook door leden van het Franse verzet. René wringt zich in allerlei bochten om de beide partijen te vriend te houden en zijn buitenechtelijke affaires met de serveersters voor zijn vrouw te verbergen. René heeft daarnaast nog veel meer te verbergen, zoals een Engelse piloot, geheime radio en het schilderij ‘De gevallen Madonna met de grote jetsers’, wat tot hilarische scènes en verwikkelingen leidt. Dit theaterstuk staat garant voor plezier en ontspanning.

 

Toegangskaarten bedragen 15 euro per stuk en zijn te bestellen via info@theaterschoolteylingen.nl.