Theater Teylingen

Onze visie

Met passie, creativiteit en toewijding kan een voorstelling worden neergezet waarin de spelers boven zichzelf uitstijgen en ieders verwachtingen overtreffen. Met Theater Teylingen willen wij dat bereiken. Daar waar anderen stoppen, gaan wij verder. Naast het aanleren van de ‘ambachtelijke’ kant van zang, dans en spel, richten wij ons op:

- Zelfreflectie en hoe je creatief kunt omgaan met beperkingen.

- Vergroten van zelfvertrouwen en sterker worden door je in een veilige omgeving kwetsbaar op te stellen en het uiterste uit jezelf te halen.

- Respectvol omgaan met elkaar en nieuwe vriendschappen sluiten.

- Hard werken, met intense gevoelens, maar wel met humor. Talent hebben is mooi meegenomen, maar motivatie, inzet en plezier hebben zijn minstens zo belangrijk.

Een andere belangrijke doelstelling van de Theater Teylingen is deze cultuurvorm op hoog niveau te brengen maar financieel laagdrempelig toegankelijk te zijn voor deelnemers en publiek.

Initiatiefnemers

Patrick Norman de Ridder

Docent

Creatief brein op diverse vlakken: regie, kostuums, bedenker en schrijver van concepten, choreografie (o.a. bij Koninklijke Luchtmacht Orkest in producties Queen in concert, Eurovisie Songfestival in concert, Eternity, Beatles in concert, Hollywood in concert en Rock Opera in concert). Voor Danny Yanga, Colours of my Life (Curaçao). Uitvoerend artiest in o.a. Evita van Joop van de Ende en diverse operettes.

Annemieke van der Ploeg

Docent

Uitvoerend artiest in musicals van Joop van de Ende producties (My Fair Lady, Evita, Oliver, Titanic, Passion en Mamma Mia), Studio 100 (Pinokkio, Robin Hood en Doornroosje). Zangeres in producties Koninklijke Luchtmacht Orkest (Beatles in Concert en Hollywood in Concert). Resident director van productie Rock Opera in Concert van het Koninklijk Luchtmacht Orkest. Diverse gastrollen in televisieseries.

Bestuur

Annemieke van der Ploeg

Annemieke van der Ploeg

Elly Pellekoorn

Elly Pellekoorn

Kai de Vries

Kai de Vries

Patrick de Ridder

Patrick de Ridder

Van alle personen die bij de Stichting Theater Teylingen betrokken zijn wordt verlangd dat zij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Vertrouwenspersoon

Vanzelfsprekend hoopt niemand ooit een vertrouwenspersoon nodig te hebben, maar och wat is het fijn als het goed geregeld is. In geval dat het onverhoopt toch nodig blijkt te zijn kan je terecht bij Annemieke van der Ploeg of Elly Pellekoorn.