Theatertour op afstand

 

Om een steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd, heeft Theaterschool Teylingen een gratis optreden van 55 minuten samengesteld om met name mensen in verzorgingsinstellingen in Teylingen en omringende gemeenten een hart onder de riem te steken.

 

Afgelopen woensdag 25 maart vond het eerste optreden plaats in het verzorgingshuis St. Jeroen te Noordwijk. Ervaren leerlingen van de theaterschool brengen een bonte verzameling liedjes uit musicals, zoals Anastasia, Beauty and the Beast en My Fair Lady. Ook songfestivalnummers en liedjes als “Het Dorp” en “‘k Heb je Lief” komen voorbij. En natuurlijk ‘You’ll Never Walk Alone’, het nummer dat vaak op de radio gedraaid wordt in deze tijd van eenzaamheid voor heel veel ouderen.

 

Op aanvraag en voor zover er praktisch mogelijkheden zijn, is Theaterschool Teylingen graag bereid om meer voorstellingen te geven. Mocht u interesse hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info@theaterschoolteylingen.nl.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 1818, het Jacoba van Beierenfonds Teylingen en Zorg en Zekerheid.