Halsoverkop 12 juli 2020

Zondag 12 juli 2020 presenteert Theaterschool Teylingen de zeer succesvolle voorstellling "Halsoverkop" in theater De Muze. Die brengt zij, naast "Ik Heb je Lief", als theatertour op afstand om mensen in deze Coranatijd een hart onder de riem te steken.

 

De kleine vaste cast heeft in de afgelopen 3 maanden al ruim 75 voorstellingen gespeeld voor bewoners en medewerkers van zorginstellingen en bijzondere gelegenheden. Wij zijn verheugd dat wij in samenwerking met theater De Muze de voorstelling "Halsoverkop" nu voor een breder publiek kunnen tonen. In een uur tijd, zonder pauze, wordt u meegevoerd langs hoogtepunten uit  onder andere Marry Poppins, The Phantom of the Opera en Hello Dolly. U krijgt tevens een indruk van bijzondere en ludieke voorvallen die de cast tijdens de openluchttournee heeft meegemaakt.

 

Uiteraard zal dit op gepaste wijze gaan gebeuren, zodat u onbezorgd kunt plaatsnemen en gebruik kunt maken van de voorzieningen zoals u die gewend bent. Wij heten u van harte welkom terug in het theater!

 

Zondag 12 juli 2020, om 15.30 (uitverkocht) en 20.00 uur.

Kaarten € 12,50, inclusief 1 consumptie.

Te reserveren via De Muze  https://www.demuzenoordwijk.nl/movies/1256/17/halsoverkop.